WoDak Dakbedekking

  WoDak Dakbedekking

 

 

WoDak Dakbedekking is een vakbekwaam dynamisch bedrijf met 30 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het bedekken van vlakke of hellende daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. Ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, flats, huizen, scholen, bergingen of dakkapellen kunt WoDak Dakbedekking altijd inschakelen voor een professioneel advies.

Bij WoDak Dakbedekking bent u aan het juiste adres voor alle dak zaken, zoals daklekkages, dakproblemen, dakonderhoud of als u gewoon uw dak wenst te vernieuwen.

Samen met u wordt de beste oplossing gezocht en persoonlijk met u besproken, voor de reparatie/renovatie van uw dak. Plezier in het werk, de goede contacten met zowel aannemers als particulieren geven een extra dimensie aan het vak als dakdekker.

Voordelen voor u op een rij: 

  • Een klein maar gespecialiseerd bedrijf 
  • Zeer ruime ervaring 
  • Contacten zijn steeds met dezelfde persoon

Mocht u belangstelling hebben voor een offerte of wilt u graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op via 0610161191 of stuur een mail naar wodak.dakbedekking@hotmail.com